English version
English version
Fapuma Motel Hungary bemutatása Fapuma Motel Hungary szobái Fapuma Motel Hungary étterem Fapuma Motel Hungary rendezvényterem egyéb tevékenységeink a horvát-magyar határnál Fapuma Motel Hungary elérhetőségei
Letenye város az ország délnyugati részén található,
Zala megyében. Nagykanizsától 22 km-re helyezkedik el, magyar-horvát határváros. Kiváló elhelyezkedése révén számtalan szabadidős programnak hódolhat az idelátogató.

Városunkban található termálfürdő, a Szapáry-kastély ősfás parkjában, a település mentén a sebes folyású Mura folyó, mely kellemes kirándulási és horgászási lehetőséget kínál. Ezen kívül a környéken számtalan horgásztó, kerékpár- és túraútvonal is található. A közelben Budafán található az ország egyik legszebb arborétuma, melyet különösen tavasszal, a rhododentronok virágzása idején érdemes felkeresni. Híres fürdőhelyek is találhatók a környéken: Zalakaros 38 km, Lenti 30 km. Van vadászati és lovaglási lehetőség. Utazhatnak erdei kisvasúttal. Éttermeinkben finom helyi ételek és tájjellegű borok várják a megfáradt vándort. Minden idelátogatót szeretettel várunk!
Motel Fapuma Hungary - Letenye